Sneda tänder och ett ojämnt leende är vanligt och kan orsaka både dåligt självförtroende och problem med munhälsan.  På Värmdö Tandläkarna är vi experter på tandreglering och erbjuder alla de modernaste metoderna för att räta ut dina tänder. Det innebär att oavsett problem, ålder och förutsättningar så har vi en lösning som ger dig det leende som du eftersträvar.

Ett estetiskt tilltalande leende

Leendet kan även ha en social betydelse och ett finare leende kan höja såväl det psykiska välbefinnandet och självkänslan.

Inman Aligner

Den nya estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner kallas det största som hänt estetisk tandvård sedan skalfasaden. Endast tandläkare certifierade av Inman Aligner kan tillhandahålla denna tandställning. Värmdö Tandläkarna har certifierade tandläkare på Inman Aligner.

Inman Aligner är en modern avtagbar tandställning som justerar tänderna mycket snabbare än andra konventionella alternativ. Tandställningen består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tandbågarna. Detta har visat sig vara ett mycket säkert och effektivt sätt att justera tänderna på.

Patienter som har använt Inman Aligner är mycket nöjda med det snabba resultatet. Denna tandsubstansbevarande metod har förändrat den estetiska tandvården stort. Den genomsnittliga behandlingstiden ligger mellan 3-6 månader. Efter behandling fixeras tänderna med en tunn ståltråd bakom tänderna.

Dessutom är denna diskreta tandställning avtagbar vilket ger chans till lite vila och vård av tänder och ställning. Tandställningen används 18–20 timmar per dygn.