Tandblekning

Ett vitt leende. En tandblekning hos Värmdö Tandläkarna är ett effektivt sätt att utstråla ett friskt, fräscht och vackert leende. Genom behandling kan du bli av med missfärgningar som irriterat dig under flera år och ge tänderna en fräschare och ungdomligare nyans.

Vid enklare missfärgningar erbjuder vi även alternativet saltblästring. Vi erbjuder flera olika blekningstekniker, allt efter dina individuella behov. Hos oss kan du också köpa artiklar för att få behålla resultatet av blekningen länge.

Skalfasader

Värmdö Tandläkarna har specialiserade tandläkare som är utbildade och certifierade i skalfasadsteknik, årligen utbildar och certifierar vi tandläkare nationellt som internationellt. Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder, korrigera stora mellanrum mellan tänderna, korrigera en ojämn tandrad eller rätta till trångställda tänder.

Skalfasader är ett alternativ till traditionella porslinskronor. Fördelen med skalfasader är att man gör mycket mindre åverkan på tanden och i många fall behöver vi knappt borra. Vi kan erbjuda både porslinfasader och komposit fasader.